Moeilijke tijden!

Het zijn moeilijke tijden voor veel bedrijven die zich in de “Media Industrie” bevinden. De ene bezuiniging na de andere valt over met name de publieke tak van omroepen. Het is een tijd waar we met zijn allen bij moeten dragen aan het oplossen van een aantal problemen die in de afgelopen jaren zijn ontstaan en zonder offers geen oplossingen.

Ook wij merken al een tijdje duidelijk dat er een verandering op komst is. Het werk waait niet meer aan en vanzelfsprekendheden zijn niet meer vanzelfsprekend. Meer dan ooit is het zaak de focus goed te hebben en te houden. Op tijd inzien dat werkzaamheden veranderen en dat vragen anders gesteld gaan worden.

Wij hebben de afgelopen jaren gezocht naar een andere manier van invullen van onze diensten en de manier waarop we het bedrijf vormgeven. Andere oplossingen gezocht die in het voordeel van de klant maar ook in ons voordeel werken. Snellere en goedkopere oplossingen die de klant helpen omdat ze per saldo goedkoper zijn zonder dat er ingeleverd hoeft te worden op kwaliteit en ons de kans geeft meer in minder tijd te doen. Niet minder of van lagere kwaliteit maar creatiever! Het support model zoals we dat hanteerden aangepast naar de huidige tijd en meer flexibel omgaan met de (technische) mogelijkheden die we beschikbaar hebben zoals bijvoorbeeld “hulp op afstand” bijvoorbeeld.

Dankzij het feit dat wij al jaren investeren in relaties voor lange termijn en een schare zeer trouwe vaste klanten hebben merken we dat in moeilijke tijden het toch mogelijk is voorruit te gaan. Nog meer en betere dienstverlening (Trainingen, Media Management, Planning, Workflow begeleiding, adviserende taken mbt techniek en workflow) richting de klant en inventiviteit maken dat mogelijk. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet! U ook?